Historiek

Eigenaar Frederick & toenmalige vriendin startten de horecazaak op 2 december 2005. Na jarenlange ervaring in verschillende horecazaken was de tijd gekomen om zelf het roer in handen te nemen. 't Lorreintje was een logische keuze. Aangezien Frederick samen met de vorige uitbaters, Willy & Jeanine De Bodt-Cauwel, het prille begin van het restaurant meemaakten, kenden hij als geen ander wat voor potentieel de locatie in zich had.

Dat de zaak voor Willy & Jeanine nog tot 2 maal toe gesloten moest worden, was enkel nog een grotere uitdaging voor Frederick.
Samen met bekwame & vriendelijke kelners, keukenpersoneel en diensters, die elk ook hun aandeel hebben, maakten ze dit restaurant echt de moeite waard.

Ook de moeder en zus van kok Frederick helpen mee, de kleine Milan maakt nu en dan ook even zijn opwachting en draagt bij aan de kindvriendelijke sfeer. Grote liefde Debora, zus Anneleen en moeder Carine staan samen mee in voor het tooggebeuren en toezicht in de zaal. Frederick is niet alleen in het restaurant de drijvende kracht. Ook zijn kennis en voorliefde voor Zuid-Afrika en hun kaapse wijnen dragen toe bij het succes van hun zaak. ( Zie voor de website bij 'links')

In het restaurant kan u dus enkel de toppers verwachten. Zelfs de huiswijn heeft reeds menig succes geoogst.
Kortom, 't Lorreintje moet je eens doen. Kwaliteit, quantiteit en vriendelijkheid zijn de belangrijkste punten die wij hoog in het vaandel dragen.
 
't Lorreintje is enkel 's weekends open doch ook geopend op weekdagen voor groepen vanaf 20 personen. Er zijn speciale groepsmenu's voor al uw feesten. Er is een splinternieuwe feestzaal voor 70 pers. Ook rouwtafels zijn mogelijk.